WEKO3
アイテム
生徒の興味・関心を引き出す導入実験及び実習の実践事例(1) : 味覚の感度の違いを比較する実験
https://meisei.repo.nii.ac.jp/records/2000200
https://meisei.repo.nii.ac.jp/records/200020091c45688-0d36-47b0-b54a-10b13e95def3
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2024-05-25 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | 生徒の興味・関心を引き出す導入実験及び実習の実践事例(1) : 味覚の感度の違いを比較する実験 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | Practical examples of introductory experiments and practical training that draw out the interests of students (1): Experiment comparing differences in taste sensitivity | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
著者 |
和田, 薫
× 和田, 薫
× 髙山, 雪音
× 内藤, 将景
× 西屋, 葵
× 新村, 美乃
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
書誌情報 |
ja : 明星大学理工学部研究紀要 en : Research bulletin of Meisei University School of Science and Engineering 号 59, p. 5-12, 発行日 2024-03-24 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
出版者 | 明星大学理工学部理工学部研究紀要編纂委員会 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | 13467239 |